vineri, 4 iunie 2010

Situatie pisoiasi

Revenim cu noutati si despre ceilalti pisoiasi care mai sunt la noi: Papadie, Tigrut si Mamosul. Chiar daca la inceput spuneam ca putem sa ii tinem doar 2 zile dupa care vom fi nevoiti sa ii ducem inapoi, am reusit sa gasim o solutie temporara pentru a le oferii un loc sigur unde sa creasca. Nu este cea mai buna solutie pentru ei, dar au un loc unde sunt hraniti bine, pot dormi in liniste si se juca in siguranta. Nu ii vom duce inapoi in strda in viitorul apropiat, dar totusi nu ii putem pastra pe termen lung.

Speram sa putem sa le gasim cat mai repede si lor parinti adoptivi care sa ii ingrijeasca asa cum trebuie.

Au devenit cu totii niste nebunatici foarte curiosi care trebuie sa studieze orice obiect in gasesc. Adora cand cineva se joaca cu ei si torc de placere de fiecare data. Le place atat lapticul cat si mancarea solida sau semi-solida. Dupa cum spuneam la inceput cu totii stiu sa isi faca nevoile la litiera.

Am pus mai jos cateva poze cu Tigrut si Mamosul. Din pacate Papadie este putin mai timida in fata aparatului si nu am reusit sa obtinem poze cum trebuie cu ea. Vom revenii in curand si cu poze cu Papadie.


2 comentarii:

  1. buna, as vrea eu cei 2 pisoiasi ramasi...tatal meu sta la curte in bucuresti, si-si doreste pisoi..care e procedura :D?

    RăspundețiȘtergere