sâmbătă, 29 mai 2010

Mamosul

Mamosul este un motanel gri afectuos si jucaus. El era la inceput cel care il proteja pe Papadie cind nu se simtea prea bine, este cel care intervine atunci cand este cazul in luptele dintre fratiori (de aici si numele de Mamosul).


Cand nu doarme sau mananca, ii place sa se joace cu fratiorii lui sau cu tot ce gaseste prin preajma si adora sa fie gadilat pe burtica. Cum vede ca este ocazie de a fi gadilat, intoarce burtica in sus, pregatit sa fie alintat.


Ii place sa toarca in bratele noastre imediat dupa masa, dar nu inainte de a-si aranja blanita frumoasa. Programul lui trebuie sa includa cel putin cinci reprize de somnic alternate cu mese pline de lapte si, mai nou, putina hrana solida, uscata sau umeda, si bineinteles joc si alintaturi cat mai multe.

Mamosul te cucereste rapid cu veselia lui si afectiunea pe care o ofera. E intelegator si grijuliu cu fratiorii lui, daca unul dintre pisoi doarme cand este servita masa, se duce sa il trezeasca ca nu cumva acesta sa ramana nemancat. Daca unul dintre mezini sta pe margine la joc, il cheama repede cu labuta sa se harjoneasca si sa alerge prin casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu